Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

ТРИВАЄ ВАКЦИНАЦІЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ПОЛІКЛІНІКИ №11

У колективі КНП «Міська поліклініка №11» ХМР триває вакцинація медичних працівників. Більш як 40 лікарів, медичних сестер, представників адміністрації медзакладу зробили щеплення.

У першу чергу були вакциновані медичні працівники, які входять до складу мобільних бригад та ті, хто працює у стаціонарному кабінеті щеплень поліклініки. Наразі вакцинуються від Covid-19 сімейні лікарі, лікарі-фахівці, які ведуть лікарські прийоми й надають медичну допомогу пацієнтам поліклініки, а відтак мають високі ризики інфікування.

Як уже повідомлялось, у поліклініці ведеться запис усіх, хто бажає провести вакцинацію. Враховуючи, що в ході щеплення можуть мати місце залишки невикористаних доз вакцини, термін зберігання якої з моменту відкриття ампули триває обмежений час, записані у чергу очікування пацієнти будуть запрошуватися для проведення вакцинації.

Нагадуємо, що запис проводиться через сімейний лікарів, а також за телефонами: 725-08-55, 725-08-56, 725-08-59 (понеділок – п’ятниця – 08.00 – 19.00; субота – 08.00 -18.00).

Фахівці одностайно стверджують, що вакцинація є єдиним ефективним засобом захиститися від захворювання на COVID-19 і тим самим зберегти здоров’я собі та близьким людям.

Адміністрація КНП «Міська поліклініки №11» ХМР

 

Перейти до вмісту