Skip to main content

У ПОЛІКЛІНІЦІ ЗАПРАЦЮЄ ЕЛЕКТРОННА РЕЄСТРАТУРА

У КЗОЗ «Харківська міська  поліклініка №11», одному з найбільших медичних закладів міста, впроваджуються інформаційні технології в рамках започаткованого Харківською міською радою масштабного проекту по створенню медичної інформаційної системи MedCadrPlus у комунальних медичних установах.

У липні поточного року в КЗОЗ «Харківська міська поліклініка №11» запис пацієнтів на лікарський прийом та виклик лікарів додому проводитиметься з використанням інформаційних технологій. Електронна реєстратура дозволить і пацієнтам, і медичним працівникам економити час,  зробить більш зручним і комфортним процес запису, що позитивно впливатиме на якість та доступність медичних послуг.

Комп’ютерні технології, які стали прикметами нашого часу і успішно використовуються у всіх сферах життєдіяльності сучасного суспільства, впроваджується в діяльність харківських медиків. Накопичений досвід у ході реалізації пілотного проекту по впровадженню електронної реєстратури в декількох медичних установах м. Харкова, дає позитивні результати. Тож його поширення на діяльність усієї мережі медзакладів розглядається як актуальне завдання.

За сприяння Департаменту охорони здоров’я Харківської міськради та партнерства КП «Міський інформаційний центр» у поліклініці №11 створена необхідна матеріально-технічна база для впровадження електронної реєстратури: проведено ремонти приміщень та оснащення комп’ютерною технікою. Медичні працівники освоїли нове програмне забезпечення. Декілька місяців працює сучасний колл-центр із застосуванням IP-телефонії.  Створено офіційний сайт поліклініки http://11pol.city.kharkiv.ua

У числі питань, які вирішуються, – створення електронного реєстру пацієнтів. Це велика і копітка робота, якою наразі зайняті медичні працівники. Для її успішного проведення необхідні розуміння та підтримка пацієнтів.

До уваги пацієнтів!  При зверненні у реєстратуру поліклініки кожному пацієнту необхідно одноразово пред’явити такі документи:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний код;
  • посвідчення про наявність пільг.

Правильне та повне внесення відомостей про кожного пацієнта є запорукою успішної роботи електронної реєстратури. Тож адміністрація поліклініки  переконливо просимо з розумінням і відповідальністю поставитися до цього прохання.

Перейти до вмісту