Skip to main content

ПОЧЕСНОЮ НАГОРОДОЮ ВІДЗНАЧЕНА ЛІКАР ІРИНА ХИЖНЯК

 Лікар-терапевт дільничий КЗОЗ «Харківська міська поліклініка №11» Ірина  Хижняк нагороджена подякою Харківського міського голови Геннадія Кернеса з нагоди Дня медичного працівника. 

«Ірина Степанівна – прекрасна людина і чудовий лікар, вона – гордість нашого колективу, – так лаконічно і водночас ємко охарактеризувала колегу головний лікар мед закладу Олена Шаповалова. – Ця почесна нагорода за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, гідний вклад у розвиток медицини у м. Харкові та з нагоди професійного свята є цілком заслуженою».

І.С. Хижняк майже три десятиліття працює у сфері охорони здоров’я. Навчанню у медичному виші передувало три роки роботи санітаркою, а далі після здобуття повної медичної освіти –  плідна праця за обраною спеціальністю. У поліклініці №11 вона працює лікарем-терапевтом дільничним вже 15 років, має вищу кваліфікаційну категорію.

Завдяки багаторічному досвіду та професіоналізму забезпечує надання якісних медичних послуг  пацієнтам у відповідності до діючих протоколів надання медичної допомоги населенню, проводить експертизу тимчасової непрацездатності. Щорічно забезпечує своєчасну диспансеризацію ветеранів війни, осіб похилого віку, ветеранів АТО. Бере активну участь у забезпеченні виконання урядової програми «Доступні ліки», займається впровадженням нових технологій лікування в поліклініці.

За душевні якості, сумлінне ставлення до роботи, за готовність допомагати людям Ірину Степанівну поважають пацієнти та колеги по роботі.

Ірина Степанівна Хижняк неодноразово нагороджувалась грамотами, цінними подарунками. Відтепер має високу і заслужену відзнаку Харківської міської ради, яка була вручена їй на урочистому прийомі у мерії. Його участниками  були кращі медправцівники міста, головні лікарі медустанов, представники медичної громадськості.

Переглянути репортаж з цієї події можна тут.

Докладніше про подію  читайте на сайті Харківської місьради

 

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту