Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

НАГОРОДИ ДО ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

З нагоди Дня медичного працівника головний лікар КНП «Міська поліклініка №11» ХМР Олена Шаповалова нагороджена Почесною грамотою Харківської міської ради, а завідувач амбулаторією№2 Центру ПМД Ліана Варич – Почесною грамотою Департаменту охорони здоров’я Харківської міськради.

Народження відбулося на урочистому зібранні медичної громадськості, яке проходило 10 червня поточного року у Харківському палаці спорту. «За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я в місті Харкова», – значиться у грамотах.

Головний лікар КНП «МП №11» ХМР Олена Георгіївна Шаповалова, кваліфікований лікар з багаторічним стажем та досвідчений управлінець. Очолює колектив поліклініки з 2000 року. Має вищу кваліфікаційну категорію з організації охорони здоров’я. Постійне фахове вдосконалення, відкритість до новацій, відповідальне ставлення до потреб та запитів пацієнтів – cаме ці якості, притаманні їй, викликають повагу колег та населення району обслуговування поліклініки.
За роки роботи неодноразово нагороджувалася відзнаками різного гатунку, у тому числі Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я.  У цьому році була також відзначена Харківською обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я України.

Завідувач амбулаторією №2 Центру ПМД Ліана Володимирівна Варич – лікар першої кваліфікаційної категорії з десятилітнім стажем роботи, молодий перспективний фахівець, яка зарекомендувала себе грамотним спеціалістом та вмілим організатором. Під її керівництвом колектив амбулаторії забезпечуює надання первинної медичної допомоги, що спрямована на задоволення потреб населення у відновленні та збереженні здоров’я, попередження розвитку захворювань, зменшення потреби у госпіталізації та покращення якості життя.

Детальніше про святковий захід – у телесюжеті ТСН Харковские Известия та на сайті Харківської міськради.

 

Перейти до вмісту