Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ ПОЛІКЛІНІКИ ЗУСТРІЛИСЯ З ВЕТЕРАНСЬКОЮ СПІЛЬНОТОЮ МОСКОВСЬКОГО РАЙОНУ

Медичні працівники КНП «Міська поліклініка №11» ХМР в черговий раз відвідали зібрання ветеранів Московського району та проінформували його учасників на актуальні медичні теми.

 Адміністрація поліклініки впродовж багатьох років плідно співпрацює з громадськими ветеранськими організаціями Московського району. Налагодження партнерських стосунків та постійної комунікації допомагає медикам у їх роботі та приносить користь загальній справі.

Цього разу на День ветерана, який проводився у приміщенні загальноосвітньої школи №84, на запрошення активістів ветеранської організації, очолюваної Н.М. Кононенко, прийшли мешканці району поважного віку. Різні аспекти медичного обслуговування були у центрі уваги і викликали велику зацікавленість ветеранів.

Фахівці поліклініки №11 мали змогу донести до них важливу інформацію та відповісти на чисельні питання аудиторії.

Заступник головного лікаря по медичній частині С.А. Григор’єва зосередила увагу присутніх на питаннях, пов’язаних з реформуванням медичної галузі та алгоритмах взаємодії медпрацівників і пацієнтів у нових умовах роботи.

Лікар-офтальмолог поліклініки №11 Л.В.  Мезенцева вела фахову розмову про найбільш поширені офтальмологічні захворювання, їх лікування та профілактику.

Учасники зібрання щиро дякували лікарям за увагу до їх потреб та можливість з’ясувати для себе відповіді на важливі питання, пов’язані зі здоров’ям.

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту