Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

ЗБЕРІГАННЯ СТОВБУРОВИХ КЛІТИН ПУПОВИДНОЇ КРОВІ ТА ПУПОВИНИ СТАЛО РЕАЛЬНІСТЮ. ПОТУРБУЙТЕСЬ ПРО ЦЕ ЗАВЧАСНО

Відкриття наявності стовбурових клітин у пуповинній крові та пуповині стало однією з найбільш значущих подій в історії медицини. Сьогодні стовбурові клітини активно вивчаються та застосовуються для лікування багатьох хвороб, в тому числі тяжких захворювань.

У пуповинній крові та пуповині міститься велика кількість молодих та активних стовбурових клітин. Ці клітини безпечніші для застосування, рідше визивають інфекційні ускладнення та відторгнення. Їх отримання не потребує болісних та небезпечних для життя людини процедур.

Зберігання стовбурових клітин пуповидної крові та пуповини рекомендовано усім без винятку родинам, а особливо тим, у яких є генетична схильність до певних захворювань.

Гемопоетичні стовбурові клітини пуповидної крові та стовбурові клітини пуповини незамінні в лікуванні травм, опіків, тяжких пошкоджень, а в майбутньому можуть бути використані для вирощування органів і тканин людини за потреби трансплантації.

5 простих кроків, що забезпечать зберігання пуповинної крові та пуповини:

  1. Укладіть договір з Сімейним банком пуповидної крові «Гемафонд»;
  2. Отримайте контейнер для забору пуповидної крові та/або пуповини або замовляйте його доставку у пологовий будинок.
  3. Забір здійснює лікар акушер-гінеколог, який приймає пологи.
  4. Зібраний біологічний матеріал якнайшвидше доставляється в лабораторію Сімейного банку пуповидної крові «Гемафонд». Матеріал доставляється і обробляється протягом перших 24 годин.
  5. Закладка на постійне кріозбереження, видача паспортів депозитів батькам. Після проведення досліджень і тестування – через 4-6 тижнів після народження дитини – батьків інформують про результати аналізів і вони вносять основний платіж.

За більш детальною інформацією стосовно цієї процедури звертайтеся до свого лікаря-гінеколога жіночої консультації.

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту