Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

ЗАСЛУЖЕНІ НАГОРОДИ ДО ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Напередодні професійного свята Дня медичного працівника сумлінна праця колективу КНП «Міська поліклініка №11» ХМР, його лікарів, медичних сестер була вшанована низкою нагород та приємних подій.

Колектив поліклініки нагороджено Почесною грамотою виконкому Харківської міської ради за сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я в місті Харкові та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Грамота була вручена головному лікарю медзакладу Олені Георгіївні ШАПОВАЛОВІЙ у ході урочистого прийому, що відбувся в міськраді. Секретар міськради Ігор Олександрович ТЕРЕХОВ відзначив важливу роль керівників медзакладів у загальних досягненнях харківської сфери охорони здоров’я та подякував за ефективну роботу.

Завідувачка амбулаторії №3 Центру первинної медичної допомоги поліклініки №11 Ольга Юріївна ДОЛГОВА нагороджена Почесною грамотою виконкому Харківської міської ради.

Нагороди різного ґатунку також вручені медичним працівникам поліклініки:

  • САРНОВІЙ Яні Олегівній, завідувачці рентгенологічного відділення, лікарю-рентгенологу;
  • ФЕДОРОВУ Віктор Миколайович, лікарю-терапевту амбулаторії №2;
  • БОЯРЧУК Ірині В’ячеславівні, сестрі медичній амбулаторії №2;
  • КУЦЕНКО Анастасії Володимирівні, сестрі медичній амбулаторії №1.

 Приємним сюрпризом став для медичних працівників поліклініки, які брали участь в урочистостях з нагоди професійного свята, виступи харківських митців та велике шоу української співачки Олі Полякової у Палаці спорту міста.

На знімках: на церемонії нагородження головний лікар поліклініки №11 О.Г. Шаповалова, завідувачка амбулаторії №3 О.Ю. Долгова

Перейти до вмісту