Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

ЗАВЕРШИЛИСЬ КОМПЛЕКСНІ МЕДИЧНІ ОГЛЯДИ ВЕТЕРАНІВ

Вже тривалий час щороку у весняний період у КЗОЗ «Харківська міська поліклініка №11» проводяться комплексні профілактичні медогляди ветеранів, які мешкають у районі обслуговування медзакладу. У березні поточного року вони були запрошені медичними працівниками на черговий медогляд.

  Відбулися зустрічі ветеранської громадськості з керівництвом поліклініки, її головним  лікарем Оленою Георгіївною Шаповаловою,  у ході яких обговорювались актуальні питання, пов’язані з наданням медичних послуг, розглянуті організаційні питання з проведення медоглядів, до відома пацієнтів була доведена інформація про новації, що наразі відбуваються в рамках впровадження першого етапу медичної реформи.

Серед тих, хто відгукнувся на запрошення – ветерани праці, діти війни, учасники бойових дій та інваліди війни.

Для них були організовані лікарські прийоми фахівців різного профілю, включаючи терапевтів, невропатологів, хірургів, офтальмологів та стоматологів, а також проведення обстежень (зокрема, електрокардіограми, перевірки гостроти зору та вимірювання внутриочного тиску, флюорографії, онкооглядів, клінічних лабораторних аналізів).

Пацієнтам були виписані рецепти на необхідні їм ліки за урядовою програмою «Доступні ліки». Кожний з них отримав конкретні рекомендації, а у разі потреби надавались направлення до узькокопрофільних фахівців або спеціалізованих медичних закладів міста.

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту