Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

ЕЗОФАГОГАСТРОДУОДЕНОСКОПІЯ – ЩЕ ОДИН СУЧАСНИЙ ВИД ДІАГНОСТИКИ ДОСТУПНИЙ ПАЦІЄНТАМ ПОЛІКЛІНІКИ №11

Діагностичні обстеження фіброгастроскопія та колоноскопія у КНП «Міська поліклініка №11» ХМР проводяться з використанням сучасного апарату – системи ендоскопічної візуалізації для колоноскопії та гастроскопії “Olympus”, виробництва Японії. Це дозволяє розширити спектр важливих діагностичних досліджень, необхідних пацієнтам.

Езофагогастродуоденоскопія – це візуальне обстеження верхніх відділів верхніх відділів шлунково-кишкового тракту (стравохід, шлунок, дванадцятипала кишка) із застосуванням сучасного діагностичного обладнання – відеогастроскопа.

Інноваційна технологія дозволяє детально обстежити слизову оболонку травного тракту та виявити навіть мінімальні патологічні зміни, включаючи передракові стани та ранні форми злоякісних пухлин.

Обстеження проводить досвідчений лікар-ендоскопіст Маслов Сергій Павлович, який має 30-річний досвід роботи за фахом.

Процедура ЕГДС може супроводжуватися фіксацією отриманого матеріалу у вигляді фото або відеозапису, а це дає змогу відслідковувати зміну стану органів у динаміці.

Такі важливі види обстежень, як фіброгастроскопія та колоноскопія, пацієнти мають змогу зробити безпосередньо у нашому медичному закладі.

Обстеження проводиться за наявності електронного направлення лікаря-терапевта або лікуючого лікаря-фахівця.

Адміністрація КНП «Міська поліклініка №11» ХМР

На знімках: лікар-ендоскопіст С.П. Маслов

Перейти до вмісту