Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

ВШАНУВАННЯ ВЕТЕРАНІВ З НАГОДИ ДНЯ ПЕРЕМОГИ

Напередодні 72-ї річниці з Дня Перемоги над нацизмом у другій світовій війні у колективі КЗОЗ «Харківська міська поліклініка №11» вітали ветеранів.

Збиратися у дружному колі колег по роботі напередодні святих травневих дат стало доброю традицією у медичних працівників поліклініки. Цього року адміністрація та профспілковий комітет також організували вітання ветеранів, які, незважаючи на свій поважний вік, продовжують успішно працювати.

Більшість з них – діти війни (це шістнадцять співробітників: лікарі, медсестри, фельдшери-лаборанти, обслуговуючий персонал), а лікар-терапевт Лесняк Зоя Іванівна та медична сестра Мурзакаєва Рима Ханіфівна мають статус учасника бойових дій (свого часу їм, як військовозобов’язаним медпрацівникам, довелося нести службу у складі обмеженого контингенту радянських військ у військових госпіталях на території  республіки Афганістан).

Всіх присутніх тепло вітала головний лікар поліклініки Олена Шаповалова. Олена Георгіївна адресувала слова вдячності на адресу шанованих людей, на долю яких випали важкі випробування, що й досі озиваються у їхніх серцях смутком і болем.

«У кожній сім’ї є ті, хто пройшов через війну, відстоюючи мир ціною свого здоров’я, а часто і життя, – зазначила вона. – Ми щиро дякуємо всім вам, дорогі ветерани, за те, що ви сьогодні поруч з нами. Ви не перестаєте дивувати нас своєю завзятістю, активною життєвою позицією і слугуєте нам добрим прикладом для наслідування. Низький вам уклін і глибока повага».

Профспілковий комітет медзакладу підготував для ветеранів подарунки, які вручила голова профспілки Людмила Олександрівна Волокітіна.

Приємна святкова атмосфера,  гумор, жарти,  сердечні вітання кожному ветерану та їх щира подяка за увагу організаторам заходу, – такою була ця передсвяткова зустріч, що додала всім доброго настрою і ще раз продемонструвала  єдність представників різних поколінь медичних працівників поліклініки, які живуть однією дружною сім’єю.

Фотогалерея

Перейти до вмісту