Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

АПТЕК-УЧАСНИЦЬ ПРОГРАМИ “ДОСТУПНІ ЛІКИ” СТАЛО БІЛЬШЕ

З метою покращення обслуговування пацієнтів, які отримують медичні препарати в рамках урядової програми «Доступні ліки», збільшена кількість аптек, де можна отримати ліки за рецептами, виписаними лікарями КЗОЗ «Харківська міська поліклініка №11», – повідомляє адміністрація поліклініки.

До послуг  мешканців району обслуговування поліклініки  – аптеки мережі «Славутич» та «9-1-1», які розташовані за наступними адресами:

  • пр. Тракторобудіників, 142, контактний телефон 364-29-39;
  • вул. Ак. Павлова, 160-Г, аптека №6, контактний телефон 68-11-41;
  • вул. Гв. Широнінців, 50/29;
  • вул. Тракторобудівників, 105;
  • пр.Тракторобудівників, 105-А, аптека №216 (у приміщенні поліклініки №11), контактний телефон 780-12-16

«Рецепти на медпрепарати, що лікують серцево-судинні захворювання, діабет ІІ типу та бронхіальну астму, виписуються фахівцями медзакладу уже протягом трьох тижнів, – повідомляє заступник головного лікаря по медичній частині Світлана Розумович. – Збільшення кількості аптек, які обслуговують наших пацієнтів, є нагальною справою, оскільки в середньому за день лікарі виписують більше однієї тисячі рецептів.

Асортимент ліків в аптеках-учасницях програми розширюється з кожним днем, і вже найближчим часом буде повністю задовольняти потреби пацієнтів», – зазначила Світлана Розумович.

Нагадуємо, що рецепт на отримання ліків дійсний протягом одного місяця. Слід взяти до уваги, що у відповідності з затвердженим Міністерством охорони здоров’я України реєстром лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню, лише 22 препарати відпускаються безкоштовно, а всі інші (всього до реєстру включено 157 найменувань) потребують певної доплати. При цьому ціни на них залишаються доступними.

 

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту