Skip to main content

У ПОЛІКЛІНІЦІ №11 ЗНІМАВСЯ СЮЖЕТ АТН

Про реалізацію програми «Доступні ліки» та проблемні питання з забезпеченням аптечними установами лікарськими препаратами пацієнтів йшлося у сюжеті журналістів агентства телебачення «Новини».

Масштабна урядова програма «Доступні ліки», яка нещодавно започаткована в Україні, спрямована на забезпечення необхідними ліками пацієнтів, хворих на серцево-судинні захворювання, бронхіальну астму та сахарний діабет ІІ типу.

Як уже повідомлялось, медичні працівники КЗОЗ «Харківська міська поліклініка №11» налагодили роботу по організації лікарських прийомів пацієнтів та видачі рецептів на безкоштовне або з незначною доплатою отримання ліків у відповідності з реєстром, затвердженим Міністерством охорони здоров’я України. Визначена низка аптек, які  обслуговують пацієнтів поліклініки.

Проте у процесі роботи виникають певні проблеми з наявністю у аптеках окремих препаратів, що викликає нарікання пацієнтів. Про це йдеться у телесюжеті, який знімався в стінах нашого медзакладу за участю декількох пацієнтів поліклініки, та надається коментар заступника головного лікаря по медичній частині  Світлани Розумович.

Переглянути сюжет можна тут

Перейти до вмісту