Skip to main content

СТОМАТОЛОГІЧНІ ПОСЛУГИ

 

ТЕРАПЕВТИЧНА СТОМАТОЛОГІЯ

ХІРУРГІЧНА СТОМАТОЛОГІЯ

КАБІНЕТ ПАРАДОНТОЛОГА

 

ЯКІСНІ СТОМАТОЛОГІЧНІ ПОСЛУГИ У КНП "МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА №11" ХМР

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИДАЛЕННЯ ЗУБНОГО КАМЕНЮ У НАШІЙ ПОЛІКЛІНІЦІ

Медичні працівники стоматологічного відділення КПН «Міська поліклініка №11» ХМР надають пацієнтам терапевтичну допомогу (лікування карієсу зубів і їхускладнень), хірургічну та пародонтологічну допомогу (лікування тканин пародонту, слизової оболонки порожнини рота). Хірурги-стоматологи проводять малі оперативні втручання з використанням ефективного знеболення. Кваліфіковані консультації та якісне лікування з використанням сучасних технологій – до послуг пацієнтів.

Фахівці відділення систематично проводять заняття у “Школі майбутніх матерів”, де проводять бесіди щодо здорового способу життя та профілактики антенатальних і постнатальних аномалій зубощелепної системи.

Важливою складовою їх діяльності є проведення профілактичної роботи з пацієнтами: навчання навичкам гігієни порожнини рота, надання корисних рекомендацій з правильної техніки чистки зубів, підбір ефективних засобів по догляду за зубами.

У відділенні працюють 28 лікарів-стоматологів-терапевтів, 3 лікаря-стоматолога-хірурга  та 8 медичних сестер. Це спеціалісти вищої, першої та другої кваліфікаційних категорій, які володіють сучасними технологіями, опановують нові методи лікування,  регулярно  атестуються за підсумками навчання на тематичних курсах та курсах підвищення кваліфікації на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти та Харківського національного медичного університету.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО ТА ВІДОМОСТІ ПРО ЛІКАРІВ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ

 

Перейти до вмісту