Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

У ПЕРІОД ПАНДЕМІЇ ПРОФІЛАКТИЧНЕ ЩЕПЛЕННЯ ПРОТИ ДИФТЕРІЇ ТА КОРУ ПРОВОДИТЬСЯ У ШТАТНОМУ РЕЖИМІ

В умовах пандемії залишається актуальним проведення вакцинації проти таких небезпечних інфекційний хвороб, як кір, краснуха, поліомієліт, дифтерія, кашлюк, правець. Своєчасна імунізація суттєво знижує спалахи вакцинокерованих інфекцій та зменшує розповсюдження цих захворювань.

Відповідальне ставлення  до захисту свого здоров’я має надзвичайно важливе значення, а у період коронавірусної загрози набуває особливої актуальності. Адже, зважаючи на надзвичайні навантаження на заклади системи охорони здоров’я, спричинені  корона вірусом, будь-які додаткові чинники, можуть призвести до більш важких наслідків. Тож подбати про своєчасну вакцинацію – це обов’язок кожної людини.

Поліклініка забезпечена  сертифікованою АДС-вакциною (анатоксин дифтерійно-правцевий) індійського виробника та комбінованою трикомпонентною вакциною КПК (для профілактики кору, епідемічного паротиту, краснухи) виробників Бельгії та США. ВАКЦИНАЦІЯ БЕЗОПЛАТНА. 
Забезпечено дотримання холодового ланцюга – спеціальних умов транспортування та зберігання вакцин. Медичні працівники кабінету щеплення мають спеціальну підготовку та відповідну кваліфікацію.

Порядок проведення вакцинації. Пацієнти відвідують лікаря-терапевта, з яким укладена декларація, для огляду та отримання допуску до вакцинації з урахуванням стану здоров’я. У той же день вакцинація проводиться у кабінеті щеплення (цокольний поверх).

МОЗ України надані наступні роз’яснення щодо вакцинації людей з ознаками COVID-19:

  • Вакцинування людей, які перебували на самоізоляції через COVID-19 і контактних осіб, треба здійснювати після закінчення періоду самоізоляції у разі відсутності симптомів респіраторної інфекції.
  • Вакцинувати людей, які мали лабораторно підтверджений випадок COVID-19, можна після одужання (відповідно до прийнятого визначення).

Адміністрація КНП «Міська поліклініка №11» ХМР

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту