Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРОВОДИТЬСЯ ПЕРЕУКЛАДЕННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ НА НАДАННЯ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ. КОМУ НЕОБХІДНО ЗВЕРНУТИСЯ ДО СВОГО СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ

Пацієнтам поліклініки, які уклали декларації на надання первинної медичної допомоги з квітня до липня 2018 року, необхідно відвідати лікаря-терапевта для перепідписання декларацій у зв’язку з закінченням терміну їх дії.

Відповідно до вимог Національної служби здоров’я України на початку кампанії «Лікар для кожної сім’ї» декларації підписувалися на трирічний термін, який спливає у 2020 році. Згодом підписання декларацій почало проводиться за новим алгоритмом: вони стали безстроковими. Таким чином, перепідписання декларацій стосується частини пацієнтів поліклініки і має бути проведеним найближчим часом.

Перевірте термін дії своєї декларації (він вказаний на бланку, який ви підписували і отримали його на руки у день підписання). Якщо він спливає до липня 2020 році, Вам необхідно її перепідписати.

Для переукладання декларації пацієнтам слід звернутися до обраного ними лікаря первинної ланки (лікаря-терапевта),  попередньо записавшись на прийом або відвідати лікаря у так званий «вільний час». При собі мати паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон.

Запрошуємо відвідати поліклініку! Переконливо просимо переукласти декларацію найближчим часом та продовжувати отримувати медичну допомогу в обсязі, який передбачено програмою медичних гарантій.

Детальніше про послуги первинної ланки, обов’язковий обсяг аналізів та досліджень, обов’язкові профілактичні огляди – на сайті поліклініки №11

Відомості про лікарів-терапевтів поліклінки №11

Адміністрація КНП «Міська поліклініка №11» ХМР

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту