Skip to main content

ПОРЯДОК ПРИЙОМУ ПАЦІЄНТІВ З ПІДВИЩЕНОЮ ТЕМПЕРАТУРОЮ

Шановні пацієнти!

При появі підвищеної температури,  кашлю, відсутності смаку, нюху, відчуття безсилля, наявності діареї залишайтеся вдома та зателефонуйте лікарю-терапевту, з яким у Вас підписана декларація на надання первинної медичної допомоги. Це дасть змогу скоординувати Ваші подальші дії щодо лікування. Рекомендації, надані лікарем, необхідно чітко виконувати, не займаючись самолікуванням.

З метою нерозповсюдження вірусної інфекції прийом хворих з підвищеною температурою проводиться у кабінеті №1 чотирма черговими лікарями-терапевтами, які працюють у дві зміни (кабінет має окремий вхід з цокольного поверху). Крім того, працює кабінет забору біологічного матеріалу для ПЛР-тестування (також облаштований окремим входом).

У поліклініці функціонують дві мобільні бригади з числа медичних працівників, які проводять забір біологічного матеріалу для тестування безпосередньо вдома у пацієнта за направленням лікаря поліклініки.

У будівлі поліклініки регулярно проводиться дезінфекція приміщень, організовано проведення температурного скринінгу пацієнтів. Рекомендовано приходити до поліклініки у захисній масці та користуватися антисептиком для дезінфекції рук.

Нагадуємо усім про необхідність дотримання рекомендацій, які сприяють уникненню інфікування:

  • Уникайте місць великого скупчення людей.
  • Без зайвої потреби не відвідуйте громадські місця.
  • Поважайте особистий простір, тримайте дистанцію на відстані півтора метра від інших людей, зокрема, від тих, хто кашляє та чхає.
  • Зміцнюйте свій імунітет (потурбуйтеся про повноцінне харчування, здоровий сон та фізичні вправи).
  • Не нехтуйте засобами особистого захисту, носіть маски, регулярно мийте або обробляйте руки антисептиками.

Захистити від хвороби себе та оточуючих людей – справа кожного з нас!

Адміністрація КНП «МП №11» ХМР

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту