Skip to main content
АНОНСИ – НОВИНИ – ОБ’ЯВИ – ПОВІДОМЛЕННЯ

МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ ПОЛІКЛІНІКИ №11 ДЕМОНСТРУЮТЬ ГОТОВНІСТЬ ДО ПРОВЕДЕННЯ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ COVID-19

В Україні розпочато проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2 . Медичні працівники КНП «Міська поліклініка №11» ХМР серед тих, хто бере безпосередню участь у цій важливій справі й з перших днів демонструє готовність зробити свій внесок у якісне проведення імунізації харків’ян.

Сьогодні медпрацівникам, які увійшли до складу двох сформованих у медзакладі мобільних бригад по щепленню від COVID-19, зроблено перше щеплення від коронавірусу. Це 12 наших колег, серед яких троє лікарів, медичні сестри та два водії.

За повідомленням адміністрації поліклініки, всі вони почуваються добре і готові й надалі протистояти на своїх робочих місцях викликам пандемії. Про їх бойовий настрій свідчать світлини, які були зроблено сьогодні після їх вакцинації.

Крім мобільних бригад у поліклініці працює стаціонарний пункт щеплення. Детальний коментар про організацію його роботи надала головний лікар КНП «Міська поліклініка №11» ХМР Олена Георгіївна Шаповалова у телесюжеті, який щойно знімався у медзакладі. Запрошуємо до перегляду.

На знімках: медпрацівники з мобільних бригад по щепленню від COVID-19

 

Перейти до вмісту