Skip to main content

ЗАПРОШУЄМО ПЕРЕГЛЯНУТИ АКТУАЛЬНІ ВІДЕОМАТЕРІАЛИ, ПІДГОТОВЛЕНІ ФАХІВЦЯМИ ПОЛІКЛІНІКИ

Фахівці КНП «Міська поліклініка №11» ХМР пропонують Вашій увазі підбірку відеоматеріалів, які висвітлюють актуальні питання, пов’язані з різними медичними аспектами. Сюжети, підготовлені для Вас, шановні пацієнти, мають практичну складову, містять корисні рекомендації досвідчених медичних працівників нашого медзакладу і обов’язково стануть у нагоді всім тим, хто дбає про своє здоров’я.

ПОТУРБУЙТЕСЯ ПРО ЖІНОЧЕ ЗДОРОВ’Я  

Завідувач жіночої консультації КНП «Міська поліклініка №11» ХРМ Наталія Зіненко відповідає на питання, пов’язані з жіночим здоров’ям, а її колеги лікарі-акушери-гінекологи консультації знайомлять з переліком медичних послуг, які надаються пацієнткам у цьому підрозділі медзакладу.

 

ВИМІРЮЄМО ТИСК ПРАВИЛЬНО

Для вимірювання тиску необхідно дотримуватися певних правил, щоб отриати об’єктивні показники, що відповідають дійсності. Передусім, мова йде про спокійну обстановку, зручну позу та інші не менш важливі тонкощі. Про все це можна дізнатися, переглянувши відео, підготовлене фахівцями поліклініки.

 

 

ДЕННИЙ СТАЦІОНАР ХАРКІВСЬКОЇ ПОЛІКЛІНІКИ №11

 

Завідувач денного стаціонару КНП “Міська поліклініка №11” ХМР О.В. Доля розповідає про діяльність цього затребуваного підрозділу поліклініки та медичні послуги, які надаються пацієнтам у денному стаціонарі

 

ЕКСПРЕС -ТЕСТИ НА ВІРУСНІ ГЕПАТИТИ В та С ПРОВОДЯТЬСЯ у ПОЛІКЛІНІЦІ №11
       За даними ВООЗ вірусний гепатит вразив понад два мільярди осіб, тобто кожного четвертого жителя планети . Дуже часто вірусний гепатит В і С протікає безсимптомно. Інфіковані люди вчасно не звертаються за допомогою і можуть заражати інших. В останні роки спостерігається зростання кількості пацієнтів з фінальними стадіями захворювання: цироз і рак печінки.
Найголовніше – виявити хворобу якомога раніше.  З метою своєчасного виявлення гепатитів В і С у поліклініці № 11 проводяться експрес -тести на вірусні гепатити В і С. За лічені хвилини тест допоможе виявити або виключити ці захворювання.
Звертайтеся до кабінету №20

ЯК РОЗПІЗНАТИ ІНСУЛЬТ: 4 ТОЧНИХ ОЗНАКИ

Прості, але точні і багаторазово перевірені практикою способи визначення грізної біди – можливому інсульту – допоможуть не втратити дорогоцінного часу для надання ефективної медичної допомоги людям, які цього потребують;  ними можуть бути ваші близькі або випадкові перехожі.

 

ХВОРОБА ПАРКІНСОНА

Про поширену хворобу, характерну для людей старшого віку, що являє собою повільно прогресуюче хронічне неврологічне захворювання йдеться у цьому відео.

 

Всі матеріали рубрики можна переглянути тут

ВІДЕОМАТЕРІАЛИ

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту