Skip to main content

Порядок запису на прийом

 

Для онлайн-запису на прийом до лікаря необхідно зареєструватися на сайті Helsi.me

Інформація яка знаходиться нижче не актуальна та буде оновлена.

Порядок реєстрації такий:

  • заповнити обов’язкові поля (відмічені зірочкою): email, пароль, підтвердження паролю,  ПІБ, адреса проживання, дата народження, стать, телефон та натиснути кнопку “Зареєструватися”;
  • підтвердити свій email, перейшовши по посиланню, що надійшло на пошту (підтвердення можливе протягом 2 годин, після 2-годинного терміну запис автоматично видалиться з бази і треба буде пройти процесс реєстрації заново);
  • підтвердити свої паспортні дані (або дані родича). Для підтвердження паспортних даних пацієнта він повинен звернутися в реєстратуру медичного закладу, з документом, що посвідчує особу (паспорт) та індентифікаційним кодом.

Детальніше про те, як правильно пройти реєстрацію на сайті, щоб скористатися сервісами онлайн-записи на прийом, читайте тут

Щоб записатися на прийом або викликати лікаря із особистого кабінету необхідно  Увійти до кабінету MCPLUS за допомогою email та паролю, обрати лікаря та час прийому.

Після запису до лікаря через веб-сайт пацієнт може пройти безпосередньо до кабінету в обраний час, куди заздалегідь, співробітниками поліклінік, доставляється медична карта.

Увага! Пацієнт з непідтвердженими персональними даними записатися на прийом або викликати лікаря через веб-сайт не може. Зміна своїх персональних даних в особистому кабінеті потребує повторного підтвердження в реєстратурі.

Увага! Електронні адреси (Е-mail), що закінчуються на «. ru» та належать російським сайтам, використовувати для реєстрації заборонено (підстава – Указ Президента України №133/2017 від 15 травня 2017 року «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Перейти до вмісту