Skip to main content

ДІАГНОСТИЧНІ ПОСЛУГИ

ЕНДОСКОПІЯ (з проведенням знеболювання)

КЛІНІЧНА БІОХІМІЯ

КЛІНІЧНА ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА

РЕНТГЕНОЛОГІЯ

УЛЬТРАЗВУКОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ

ФУНКЦІОНАЛЬНА ДІАГНОСТИКА

 

ДОСЛІДЖЕННЯ У РЕНТГЕНОЛОГІЧНОМУ ВІДДІЛЕННІ ПОЛІКЛІНІКИ №11

У сучасній медицині рентгенологічне дослідження має широке застосування і є  невід’ємною частиною розпізнавання низки захворювань. У рентгенологічному відділенні КНР «Міська поліклініка №11» ХМР пацієнти мають можливість пройти флюорографію, рентгендослідження  хребта, малих та  великих суглобів, кісток черепу, придаткових пазух носу,  дослідження легень та серця, кісток скелету, зубів. Також проводиться читання рентгенограм інших лікувальних закладів, у тому числі для  проходження МСЕК.

Детальніше про рентгенологічне відділення – у відеосюжеті.

ЕКСПРЕС -ТЕСТИ НА ВІРУСНІ ГЕПАТИТИ В та С
ПРОВОДЯТЬСЯ у ПОЛІКЛІНІЦІ №11

За даними ВООЗ вірусний гепатит вразив понад два мільярди осіб, тобто кожного четвертого жителя планети . Дуже часто вірусний гепатит В і С протікає безсимптомно. Інфіковані люди вчасно не звертаються за допомогою і можуть заражати інших. В останні роки спостерігається зростання кількості пацієнтів з фінальними стадіями захворювання: цироз і рак печінки.

Найголовніше – виявити хворобу якомога раніше.  З метою своєчасного виявлення гепатитів В і С у поліклініці № 11 проводяться експрес -тести на вірусні гепатити В і С. За лічені хвилини тест допоможе виявити або виключити ці захворювання.
Звертайтеся до кабінету №20

ПЕРЕЛІК ДОСЛІДЖЕНЬ,  ЯКІ ВИКОНУЄ КЛІНІКО-ДІАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРІЯ ПОЛІКЛІНІКИ №11

Кров:  дослідження загального клінічного аналізу крові; дослідження венозної крові на LE-клітини; дослідження крові на малярію; визначення часу згортання крові та тривалості кровотечі.

Біохімічні дослідження венозної крові: білірубін загальний, прямий та непрямий; АЛТ, АСТ; лужна фосфатаза; гама ГТ; альфа-амілаза; загальний білок; сечовина; креатинин;сечова кислота; холестерин; тригліцериди; ЛПНП, ЛПВП;коефіцієнт атерогенності.

Гемостаз: визначення протромбінового індексу у плазмі крові; визначення АЧТВ; визначення фібриногену у плазмі крові.

Визначення груп крові: визначення груп крові за системою АB0 та визначення резус приналежності крові людини.

Сеча: загальний аналіз сечі; визначення глюкози в сечі; визначення кетонових тіл в сечі; виявлення жовчних пігментів в сечі; дослідження сечі по Нечипоренко; дослідження сечі по Зимницькому; дослідження сечі по Зимницькому з визначенням кількості білка в кожній порції; дослідження сечі на добову кількість білка.

Мокротиння: аналіз мокротиння (мікроскопічне дослідження мокротиння та дослідження мокротиння на мікобактерії туберкульозу).

Кал: дослідження калу(мікроскопічне дослідження, виявлення потайної крові); виявлення простійших у калі; виявлення яєць гельмінтів в перианально-ректальних шкребках; виявлення яєць та личинок гельмінтів у калі методом Като, та методом Бермана.

Виділення статевих органів: дослідження виділень із статевих органів; дослідження соку передміхурової залози; дослідження еякуляту.

ЛАБОРАТОРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРИ ВИПАДІННІ ВОЛОССЯ МОЖНА ЗРОБИТИ У КДЛ ПОЛІКЛІНІКИ №11

Правила підготовки до досліджень, що виконуються в клініко-діагностичній лабораторії поліклініки №11

 

Перейти до вмісту