Skip to main content

ВІТАЄМО З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

День медичного працівника – очікуване свято для  колективу КЗОЗ «Харківська міська поліклініка №11», де працюють високопрофесійні медики, які опікуються здоров’ям харків’ян.

Професійне свято для лікарів, медичних сестер –  це можливість відчути свою причетність до шанованого у нашому суспільстві співтовариства медиків, глибше усвідомити свою особливу місію служіння людям на благо їх здоров’я і, звичайно, приємний привід почути на свою адресу теплі привітання.

Поліклініка №11, що вже більше 40 років значиться на мапі медичних установ м. Харкова, – це сучасний амбулаторно-профілактичний мед заклад, у якому надається багатопрофільна медична допомога мешканцям Салтівського житлового масиву. Надання широкого спектру діагностичних та лікувальних послуг забезпечують більше 170 кваліфікованих лікарів та близько 200 медичних сестер.

Колектив очолює досвідчений лікар Олена Георгіївна Шаповалова, лікар вищої кваліфікаційної категорії, яка впродовж багатьох років плідно працює у галузі охорони здоров’я і користується заслуженим авторитетом у колег та пацієнтів.

Немало медичних працівників пов’язує  багаторічна діяльність саме з цією поліклінікою, чимало з них прийшли у ці стіни зразу після закінчення медичних закладів молодими лікарями-інтернами, починаючими медсестрами, набиралися тут досвіду (і професійного, і життєвого) та завдяки сумлінній праці, активній життєвій позиції запрошувалися на керівні посади. Саме такий шлях пройшла заступник головного лікаря по медичній частині, лікар вищої кваліфікаційної категорії Світлана Анатоліївна Розумович, нині досвідчений управлінець.

Заслужений багаторічною плідною працею статус ветерана поліклініки тут  поправу надають багатьом лікарям  та медичним сестрам. До їхніх добрих справ та започаткованих традицій залучаються молоді медичні працівники, які недавно поповнили штати медустанови.

Наразі медичні працівники закладу і в першу чергу представники терапевтичної служби напружено працюють над впровадженням медичної реформи, що спрямована на покращення якості медичного обслуговування пацієнтів.

У переддень професійного свята – щирі вітання усім медичним працівникам поліклініки №11. Міцного Вам здоров’я, багато щасливих днів, успіхів у всіх справах та починаннях, благополуччя та добробуту. Нехай і в будні, і у свята Ви ніколи не засумніваєтесь у важливості своєї благородної праці та вибору професійної стезі медичного працівника. Нехай вдячність та повага пацієнтів додає кожному з Вас сил для служіння людям.

З радістю повідомляємо, що напередодні професійного свята заступник головного лікаря КЗОЗ “Харківська міська поліклініка №11” Світлана Анатоліївна Розумович нагороджена Почесною грамотою Харківської міської ради. Це заслужена нагорода за багаторічну добросовісну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я у м. Харкові та з нагоди Дня медичного працівника.

Детальніша інформація про подію на сайті ХМР

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту