Skip to main content

ВІДЗНАКУ ХАРКІВСКЬОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВРУЧЕНО ЛІКАРЮ-ТЕРАПЕВТУ АНЖЕЛІЦІ ІВАЩЕНКО

Лікар-терапевт амбулаторії №2 КНП “Міська поліклініка №11” ХМР Анжеліка Вікторівна Іващенко відзначена Подякою Харківського міського голови за сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я в місті Харкові та з нагди звільнення Харкова від нацистських загарбників, Дня міста та Дня Незалежності України.

Після закінчення закінчила Харківського національного медичного університету за спеціальністю лікувальна справа Анжеліка Вікторівна вже тринадцять років працює лікарем, з низ  дев’ять років у нашому медичному закладі. Має першу кваліфікаційну категорію.

 За час роботи в поліклініці Іващенко А.В. зарекомендувала  себе грамотним та знаючим свою справу спеціалістом, постійно працює над підвищенням свого професійного рівня, періодично проходить перевірку знань та атестується. Вона одна з перших лікарів-терапевтів поліклініки в короткий час уклала декларації на надання первинної медичної допомоги з 2,3 тисячами пацієнтів.

Користується заслуженим авторитетом як у трудовому колективі, так і серед пацієнтів.

Вітаємо Анжеліку Вікторівну з заслуженою нагородою та бажаємо подальших успіхів у праці, міцного здоров’я, шани та поваги пацієнтів.

Про церемонію нагородження – на сайті Харківської міської ради

На фото: А.В. Іващенко під час нагородження

АНОНСИ. НОВИНИ. ПОВІДОМЛЕННЯ

Інші матеріали

Перейти до вмісту